View Single Post
Stary 31-01-2018, 01:00   #23
Lukasz2525
ford::expert

Model: Focus mk2 fl
Silnik: 2.0 Tdci 136 km
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Moduł bluetooth - czym się podłączyć?

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przełączać na następny utwór można. Tyle tylko, że u mnie zawsze działa to losowo, czyli nie wiem na jaki następny przełączy.

A czy są nazwy to szczerze nie pamiętam (wydaje mi się, że nie) - jutro sprawdzę.
Byłbym Ci szczerze wdzięczny. Chociaż trochę ostudziłeś mój zapał co do tego modułu. Jakbym kupił od razu na gorąco, to pewnie byłbym teraz trochę zawiedziony.

Odtwarzacz Ci tak jak masz playlistę w telefonie, jak masz losowe, to przełącza losowo. Jak z Usb, to musisz mieć tak ustawione w radiu. Jak ja odtwarzam płyty, to w menu jest do wyboru zapętlenie, można zapętlić jeden utwór w kółko i można włączyć tryb losowy. Przy odtwarzaniu z Usb pewnie działa tak samo. Z tymże ja mówię cały czas o Sony, nie wiem co Ty masz u siebie.

A to BT do rozmów to mnie osobiście nie przekonuje. Tak jak wspomniałem nie rozmawiam w aucie, ale po zakupie chciałem sprawdzić. I wydaje mi się, że z Focusa akurat słychać byle jako, bo on ma mikrofon obok lampki, czyli daleko i zasłonięty. I sam nie lubię jak ktoś do mnie dzwoni z auta, zawsze są szumy, a jak jedzie szybciej to już w ogóle. Jak już muszę zadzwonić z auta albo ktoś dzwoni do mnie, to krótką rozmowę przeprowadzam z telefonem w ręku, a dłuższą na słuchawkach.

Interesuje mnie BT Audio. To sprawdź czy faktycznie jest tak upośledzone jak piszesz.
Lukasz2525 jest offline   Odpowiedź z Cytatem