View Single Post
Stary 31-01-2018, 21:51   #620
hakuna
ford::average

Model: FOCUS
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie da się wgrać 3.2 do starszych APIM bez "kombinacji"
O jakich to kombinacjach piszesz? Chyba że to nie dla nas.

Bump:
Cytat:
Napisał Rob^ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
link do forum gdzie opisano procedurę upgrade -> https://mustang6.de/viewtopic.php?f=15&t=7045

z tego co zrozumiałem to z upgrade do 3.2 nie ma się co specjalnie śpieszyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest właśnie strona z aktualizacją do 3.0 którą ktoś usunął jak podałem na forum. Jeśli chodzi o 3.2 to tam jest już offline co i tak bez znaczenia bo to był mix. 17307 i paczek językowych koleś poprostu opisał to jako 3.2 ale to nie to o które nam chodzi, wiem bo zdążyłem zainstalować i sprawdzić.

Bump: Panowie jak macie jakieś pytania związane z podaną aktualizacją to pytajcie na forum bo odpowiedzi pomogą też innym. Może dzięki temu jakoś dojdziemy do prostszych rzeczy które można ogarnąć samemu. W wolnej chwili powalczę z 3.2 to może będziemy krok dalej.
hakuna jest offline   Odpowiedź z Cytatem