View Single Post
Stary 01-02-2018, 08:02   #627
hakuna
ford::average

Model: FOCUS
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko będziesz to produkował bez zadawania kolejnych pytań. Usiądziesz, zrobisz, ogłosisz sukces i opiszesz metodę osiągnięcia tego sukcesu.
OK, umowa stoi?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piszesz o latach a nie wiesz na czym polega współpraca i forum, forum jest właśnie od zadawania pytań, jak niewiem to zadaję ,jak wiem to odpowiadam jak nie znam odpowiedzi milczę. Jeśli chcesz to mogę postarać ogarnąć podpis cyfrowy ale to tak do 2-3 tygodni bo wcześniej nie dam rady i to też nie obiecuję. 3.2 chwilowo nie jest mi do niczego potrzebne aż tak żeby się z tym męczyć, poza tapetami nie wnosi nic co daje mi 3.0. Może w przyszłości to się zmieni ale wtedy też dużo więcej ludzi tym się zajmie i temat się ogarnie.
Jesteś specjalistą w pewnej dziedzinie i nikt tego nie podważa, ale jak masz z czymś problem to pisz, skoro Ty pomagasz to z pewnością i Tobie pomogą.

Ps. Informatycy mogący popracować nad podpisem cyfrowym potrzebni ;-)
Jeśli ktoś będzie chętny to się zgłosi i pomoże ale dla Wszytkich a nie tylko jednostki.
hakuna jest offline   Odpowiedź z Cytatem