View Single Post
Stary 01-02-2018, 16:41   #630
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Nowa Nawigacja SYNC 3 - dyskusja , linki

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A "z kombinacjami" Tomku dasz radę wgrać? Bo tak patrzę i oczom nie wierzę - wszelkie info o takich Twoich umiejętnościach wzięło i wyparowało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy "już nie umiesz"??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BTW - nawet "Blog" zmienił dysponenta... Szok i niedowierzanie...

Kolega przegina... Te moje 10k postów to w większości przekomarzanie z Tomkiem czy może jednak jakaś konkretna pomoc?
Obiecany wsad zrobię, bo jest mi potrzebny do moich eksperymentów. Jego opublikowanie dokładnie nic nie da, bo problem z podpisem cyfrowym pakietów nie jest trywialny...
Tak więc opublikuję. Obiecuję.
Żeby nie było ostrzegałem następny wpis będzie miesiąc odpoczynku i nie podlega to negocjacjom a tym bardziej dyskusjom.
Dostałeś tylko dwa oczka bo jakiś czas wytrzymałeś.
Pisze to tu oficjalnie co by nie było nie domówieni.
wojtekn jest offline   Odpowiedź z Cytatem