Jakby tak każdy tutaj jeździł takim samochodem w cenie nawet lekko używanej dacii to możę miałbyś trochę racji, ale rzeczywistość rewiduje ten pogląd
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U nas panuje jakaś taki dziwna maniera personifikowania samochodów i projekcji ich cech.
Ja nie mam z tym problemu i nie widzę takiego w tym że ktoś jeździ takim czy innym samochodem. Jego sprawa.
Dyshonor to kraść, a to jak kto wydaje swoje pieniądze na swój samochód to sprawa raczej prywatna, o ile się nie dokładasz.
Gdyby jeszcze taka Kuga była czymś innym niż foka na szczudłach, gdyby to było Q5 albo X3 to rozumiem, ale naprawdę bez przesady.
Byłbym daleki od obrażania właścicieli samochodów innych marek, tylko dlatego że uważamy je za gorsze.
Ja rozumiem że to tak z
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale jednak trzeba gdzieś postawić granicę.
Ostatnio słyszałem rozmowę dwóch ochroniarzy u mnie na osiedlu, którzy zapewniali żę nowa E klasa to ****o i na pewno jej nie kupią, a BMW z silnikiem mniejszym niż 3l to auto dla pedałów. Przy czym sami jeżdzą 10 + letnimi syfami z progami poklejonymi na ducttape. Po co gadać o takich pierdołach ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.