Cytat:
nowa duster mi sie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Całkiem zgrabny samochód.
Wiadomo że materiały jak i liczne elementy są słabej jakości,a np kierunkowskazy zaczynają miło działać po pół roku - przez pierwszych kilka dni ma się wrażenie że coś w środku pęka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ogólnie, szczególnie odkąd nie ma Jimny, to najtańszy samochód z 4x4, choć wiadomo że rama, dwa sztywne mosty w suzuki i dołączany na sztywno przód to jednak nie to samo w terenie i dlatego mam nadzieję że w nowym zmienią głównie blachy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
mi też ... nawet był pomysł aby kupić takie coś do tłuczenia "po mieście" ale ten pogląd zweryfikowała jazda testowa nowym, wypasionym Dusterem 4x4. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kuga w porównaniu z Dusterem to jak S-klasa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Od wczoraj są cenniki dopiero, a Ty już jeździłeś ?