View Single Post
Stary 01-02-2018, 20:35   #46
KenyKeczuoki
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2,0 HDI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Ford Kuga - nowa (benzyna) czy używana (Diesel)?

Cytat:
Napisał piotrek305 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nowa duster mi sie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Całkiem zgrabny samochód.
Wiadomo że materiały jak i liczne elementy są słabej jakości,a np kierunkowskazy zaczynają miło działać po pół roku - przez pierwszych kilka dni ma się wrażenie że coś w środku pęka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ogólnie, szczególnie odkąd nie ma Jimny, to najtańszy samochód z 4x4, choć wiadomo że rama, dwa sztywne mosty w suzuki i dołączany na sztywno przód to jednak nie to samo w terenie i dlatego mam nadzieję że w nowym zmienią głównie blachy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Rob^ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mi też ... nawet był pomysł aby kupić takie coś do tłuczenia "po mieście" ale ten pogląd zweryfikowała jazda testowa nowym, wypasionym Dusterem 4x4. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kuga w porównaniu z Dusterem to jak S-klasa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od wczoraj są cenniki dopiero, a Ty już jeździłeś ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
KenyKeczuoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem