Cytat:
|
A ja zrobiłem coś takiego:
DP 3", sportkat 20cpsi 3" ----> rura 2,5" zamiast środkowego i do rozgałęzienia---> 2" do fabrycznych puszek
jeżeli chodzi o głośność to żona nie zwróciła uwagi, jest przyjemniej dla ucha, nie ma rezonansów, zmiany było czuć pod nogą, Nad morze i z powrotem nikt nie narzekał na wydech
|
Skoro żona NIE zwróciła uwagi i czuć jeszcze zmiany pod nogą to powiedziałbym że to jest to czego właśnie szukam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ideał jednak istnieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A przyszło mi do głowy jeszcze coś takiego... a może by trzasnąć wydech z Focusa ST 2.5T?? Raczej jest wydajniejszy od S-maxowego. Ktoś może ma wiedzę jakie sa różnice?
Bump: Coś mi się zdaje że Fokus ma jedną puche zamiast dwóch i raczej nie da się tego wsadzić