View Single Post
Stary 02-02-2018, 14:56   #34
Triam
ford::average

Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Kodeks Drogowy... pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał keiw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pełno jest też cwaniaków przejeżdżających przez deptak.
Osobówką przez deptak, to pół biedy, wzdłuż deptaka uwierz mi to pikuś. Sam osobiście zrobiłem foto CIĘŻARÓWKI na deptaku. wtedy zrobiłem coś, myślę, że słusznego.

Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To dlaczego Panie instruktorze ograniczyłeś swoją odpowiedź w temacie do lakonicznego "tak".
1. Nie przez Pan (!), do Pana trzeba mieć wygląd i kase
2. Za dużo zachodu z przytaczaniem wyroków. posty i tak mają długość "Naszej Szkapy" (z wyrazami szacunku dla Marii Konopnickiej).
3. Jest to odpowiedzialność, ktoś na drodze może też inaczej tłumaczyć wyroki przytoczone w tym temacie i nieszczęście gotowe.
4. Jak sam masz taką wiedzę, to pomóż, zamiast wypominać.
5. W poście są jeszcze trzy definicje.
6. Dwóm się podoba, a jednemu nie. Jest to temat rozwojowy, ale nie w tym kierunku
7. Szkolili mnie z Przepisów Ruchu Drogowego, a nie z wyroków sądów.

Żona mówi: Idź na kompromis!

Ok, jeżeli ktoś czegoś nie rozumie, lub ma wątpliwości lub ma dodatkowe pytania, to mogę wytłumaczyć szerzej i przytoczyć jakiś wyrok jeżeli jest. Znajdę też jakieś zadanie.