Cytat:
|
... ktoś usunął z folderu plik odp. za navi ...
|
Nie ma czegoś takiego i nie ma takiej opcji. Z tego powodu jest to LEGENDA MIEJSKA.
Wracając do tematu
@
hakuna
"zrobimy sobie instalkę 3.2"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aby nie było, że jestem skąpy i 'ukrywam proste i trywialne wiadomości'...
Kolejny 'wsad' do analizy dla ciekawskich i ambitnych :
https://1drv.ms/u/s!Ales_ZTMf8IEhYsFOWuWNvqy0LJPyA
Jest to główna część zawartości pliku QNX-IFS czyli obrazu uruchomieniowego QNX wzięta z systemu 3.2.
Jestem dziwnie spokojny, że z analizy nic nie wyniknie, ale zawsze można chociaż być dumnym z siebie, że się zrozumiało co, jak i kiedy jest montowane na etapie startu systemu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uprzejmie proszę o docenienie faktu, iż we wszystkich Internetach jakoś tak nie ma takich podstawowych rzeczy... Ani na francuskim mustangu, ani u kolegów Niemców ani nawet na włoskim forum...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja w ten piątkowy wieczór miałem dobry humor i mi "się chciało"...
Cytat:
|
...w moim sync3 z lipca 2017 ...
|
Rozumiem, że auto ma jakiś VIN?
Chodziło Koledze o określenie czasu?