Cytat:
|
Ps. A w sofcie jakieś zmiany przeprowadzali ?
|
Obstawiam że tak, tylko pytanie jak to zweryfikować? Bo nawet nie wiem co odczytać przez odb2 żeby potwierdzić
Tak.
Niestety z racji deszczu i niskiej temperatury nie chce mi się wysciubiac nosa poza cieplutki dom. Prognoza pokazuje że jutro będzie raczej ładniej, więc przyjrzę się jutro.
Porównałem na razie jak to wyglądało przed i po wg zdjęć które mam na kompie, no jest (po robocie) niezły "bałagan" :-)
Bump:
Cytat:
|
Taki jakos bardziej transparetny niz mój.
|
Właśnie na to samo zwróciłem uwagę. Stary był matowy, nowy wygląda jak przezroczysty i się błyszczy więc raczej wymienili zbiornik. Nakrętka jak wspomniałem, też inna. Sporo węży.
Zdjęcia:
Przed:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przed:
Po: