Temat: [Focus 2008-2011] Montaż car audio w moim aucie
View Single Post
Stary 04-02-2018, 14:49   #20
KenyKeczuoki
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2,0 HDI
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Montaż car audio w moim aucie

Cytat:
Napisał szyman02 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie polecam firmy 3M. Folie oryginalne a mimo to jeden dzień upalny w lato i wszędzie bąble.
Obawiam się że oryginalne, ale z chin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak samo jak każda taśma dwustronna z tamtych stron - chociażby na taśmach LED, ma nadruk 3M.

Niestety, aby mieć pewność że produkt jest oryginalny, trzeba zamawiać u jednego z dystrybutorów w PL.
Jeden z nich ma swoją siedzibę w Wawrze.

Cytat:
Napisał Lukasz2525 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wymień radio na Sony. Dużo lepsza jakość dźwięku, do fordowskiego nie ma sensu wymieniać głośników.
Nie wiem jak jakość grania, ale wiem że do zwykłego 6000CD ciężko jest podłączyć jakiekolwiek źródło dźwięku. AUX (jeśli dziala) jest mocno średniej jakości. A poza tym to albo radio, albo audio cd, albo niby mp3, ale nie udało mi się wypalić działającej płyty cd rw.
Ja myślę bardziej o czymś przyzwoitym 2din, niefabrycznym.

Cytat:
Napisał Swoop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Maty kupowałem w bitmat.pl i na drzwi Aurisa - ten sam segment co Focus, trzeba liczyć 7 mat 75 x 50 cm. na mondeo wyjdzie więcej.
Polecam - kupuję tylko od nich, szczególnie że odbieram osobiście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Liczba mat zależy od sposobu oklejenia i ew stosowania usztywnień.
Ja od jakiegoś czasu zacząłem stosować regułę Pareto w tym względzie.
No i nie zapomnij o piance (takiej z zamkniętymi porami)
KenyKeczuoki jest offline   Odpowiedź z Cytatem