Cytat:
|
Nie polecam firmy 3M. Folie oryginalne a mimo to jeden dzień upalny w lato i wszędzie bąble.
|
Obawiam się że oryginalne, ale z chin
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak samo jak każda taśma dwustronna z tamtych stron - chociażby na taśmach LED, ma nadruk 3M.
Niestety, aby mieć pewność że produkt jest oryginalny, trzeba zamawiać u jednego z dystrybutorów w PL.
Jeden z nich ma swoją siedzibę w Wawrze.
Cytat:
|
Wymień radio na Sony. Dużo lepsza jakość dźwięku, do fordowskiego nie ma sensu wymieniać głośników.
|
Nie wiem jak jakość grania, ale wiem że do zwykłego 6000CD ciężko jest podłączyć jakiekolwiek źródło dźwięku. AUX (jeśli dziala) jest mocno średniej jakości. A poza tym to albo radio, albo audio cd, albo niby mp3, ale nie udało mi się wypalić działającej płyty cd rw.
Ja myślę bardziej o czymś przyzwoitym 2din, niefabrycznym.
Cytat:
|
Maty kupowałem w bitmat.pl i na drzwi Aurisa - ten sam segment co Focus, trzeba liczyć 7 mat 75 x 50 cm. na mondeo wyjdzie więcej.
|
Polecam - kupuję tylko od nich, szczególnie że odbieram osobiście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Liczba mat zależy od sposobu oklejenia i ew stosowania usztywnień.
Ja od jakiegoś czasu zacząłem stosować regułę Pareto w tym względzie.
No i nie zapomnij o piance (takiej z zamkniętymi porami)