Cytat:
|
A tak prywatnie to cieszy mnie że sporo ludzi w tym narodzie nie chce aut poleasingowych, bo ja mam wtedy lepszą cenę jak je kupuję
|
O widzisz, a ja absolutnie NIE interesuje się autami w lepszej okazyjnej cenie. Dla mnie okazyjny ma być stan techniczny i estetyczny samochodu oraz pełna na tip top historia. Wyszukiwarkę cenową na ogłoszeniach zawsze ustawiam od najwyższych cen i wcale nie należę do jakiś ludzi zamożnych, bo Fordami tacy nie jeżdżą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zerknij na tego za 30 tys zł jak był dbany jak na fotce wygląda przód, dół kokpitu, czy to nogi dziecka czy psa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten samochód nie bez z powodu kosztuje tylko 30 tys zł. To jest cena okazyjna też nie bez powodu. To cena Fiesty zadbanej która niedawno kolega tu na forum sprzedawał i chyba poszła za 33.500 tys z 2013 czy 14 roku.
To są mity po pachy, że auta z flot są zadbane. Mity sprzedawane aby dało się te auta sprzedać. Oczywiście nie generalizujmy bo i z flotowych coś tam da się wyszukać jak i trafić na babola od prywatnego pierwszego właściciela