generalnie przy oględzinach od góry wszystko wyglądało ok, dopiero po przyjechaniu do domu i spojrzeniu w każdą szczelinę odkryłem opisy wykonane białym markerem na dole bloku w miejscach w które normalnie ręki by nie wsadził. To czy jest niezgodny z vin nie wiem lecz obstawiam, że handlarz kupił pierwszy pasujący, niekoniecznie taki sam a tych 1.6 było kilka bardzo podobnych.
A co do handlarza to z dobrym zdaniem ciężko ponieważ: ogłoszenie totalnie niezgodne z wyposażeniem auta nawet rok produkcji- ale to zweryfikowałem na miejscu i chcąc nie chcąc zaakceptowałem ze względu na praktycznie idealny stan blacharski auta. Przebieg zgadzał się z tym z autoDNA, gaz wbity w brief w 2017r- niestety po prostu został dopisany a nie zamontowany, wtryski 2013, przewody 2013, komputer 2011, butla 2010 a miał mieć rok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. O dosłanie opłaconej akcyzy nie doprosiłem się do dziś dobrze, że miałem dojście do zefira to sam ogarnąłem, podobnie się ma sprawa z zaświadczeniem o braku tablic.
Chyba znalazłem sam ktoś nabazgrał markerem na bloku pod rozrusznikiem HWDA 1.6 16v