Cytat:
|
Zapomniałeś o Trendzie, ignoranciku.
I przede wszystkim: Vignale NIE ZAPEWNIA WYŻSZEJ JAKOŚCI, TYLKO WYŻSZE WYPOSAŻENIE.
Nadal pas podrzyna gardło.
Nadal klimatyzacja może wariować.
Nadal wentylator ćwierka jak wróbelek.
Nadal nie można fizycznie zamknąć nawiewu.
Nadal fotel może skrzypieć.
Nadal deska jest pofalowana.
Nadal wycieraczki stukają.
Nadal klapa bagażnika w sedanie po otwarciu z pilota otwiera się do połowy.
Nadal tempomat ma idiotyczne sterowanie, a zmianę prędkości ustawia się tylko co 1 km/h.
Nadal prawe kolano ma za mało miejsca, a lewe za dużo.
Nadal samochód trąbi na kierowcę, robiąc z niego idiotę.
Ale na ciebie Mondeo nie musi trąbić, żeby zrobić z ciebie idiotę. Ty pokazujesz, że nim jesteś, a następnie pogrążasz się w tym bardziej.
Są standardy jakości marki, które dostaje się w każdym modelu i wersji wyposażenia. I te standardy właśnie widać w Mondeo - flagowym okręcie Forda.
|
A co mnie tu z Trendem wyjeżdżasz, przecież nie rozmawiamy o nim, tylko o Twoim biedaku vs Vignale =) No ale rozumiem - upierdliwy narzekacz jak Ty ponarzeka nawet na to, że ja nie podałem wersji pomiędzy naj a naj - nawet pomimo tego że o nich nie piszemy ^^
No i właśnie, kultury! Nie jesteś u siebie w pracy że możesz sobie wyzywać ludzi jak Ci się tylko podoba =) A na ból d*py z powodu słabej wersji forda którą kupiłeś polecam posmarować dupkę Mercedesem S klasą albo Vignale.
i proszę bardzo ignorancie: let me google that for you lazy crying boy:
"Każdy pojazd serii Vignale jest wykańczany ręcznie przez wyspecjalizowany personel zatrudniony w nowym centrum produkcyjnym Vignale Centre w Walencji. Ponadto wszystkie samochody z serii Vignale przechodzą dodatkowe testy jakości, obejmujące sprawdzenie dodatkowych 100 punktów pojazdu. "
ze strony forda:
http://www.ford.biacomex.pl/rozpocze...-vignale,news/
Reasumując, nie masz racji. Vignale zapewnia lepszą jakość. Dziękuję, dobranoc.