Cytat:
|
i to sterowanie radiem z prawej strony - no po prostu żal, .
|
Fakt, ciężko było się do tego przyzwyczaić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie stuknęła już "połówka" na zegarze, przez 1-sze tygodnie przyzwyczajałem się do rozmieszczenia poszczególnych elementów sterowania w samochodzie, wiadomo nawyki z MK4 musiały pójść w zapomnienie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problemów z tempomatem nie odnotowałem, obecnie wszystkie ustawienia wykonuję bez odrywania wzroku od drogi, wiem gdzie co jest i wszelkie zmiany nie nastręczają żadnych problemów.
Kompletnie nie rozumiem tych wszystkich żali kolegi, może najlepiej niech zepchnie w przepaść tego znienawidzonego Forda i kupi tę wymarzoną Insignię
Ale żeby nie było tak różowo.... po 50 tyś km większych wad nie odnotowałem, awarii nie miałem, a z irytujących mankamentów:
- skrzypienie przedniej prawej wycieraczki - nic nie wycinałem, smar silikonowy sobie z tym poradził i od dłuższego czasu cisza.
- irytujące wieszanie się SYNC- kilkukrotnie musiałem zresetować system i na nowo sparować telefon
- czasem od razu nie łączy się z telefonem i wymaga to ręcznego wywołania...
Oczywiście spasowanie części też mogłoby by być lepsze i siedzisko dłuższe...ale w sumie najgorzej nie jest, toć to tylko Ford, który bardzo dobrym prowadzeniem rekompensuje te niedogodności