Cytat:
|
Bo są sprzed ery depeefów. Z mojego 1.8 tdci wali tak samo. Niestety, niemal zawsze się tym zaciągam przy wjeździe do i wyjedzie z garażu.
|
Dolej na zbiornik paliwa 50-60 mln Cetane Boster od AmsOil i zobaczysz jak mu się poprawią parametry spalania. Żadnego dymu, żadnego smrodu sadzą. Zauważalny spadek zużycia paliwa. 6,8 miejskiego w tym roku spalam, a w tamtym 7-,7,2 Silnik kulturalniej szczeka, powera ma lepszego, turbo dziura zapomniany temat, albo się nauczyłem jej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Jeden z dociekliwszych userów na forum jesteś to zrób z ciekawości. 35 zł na 8 zbiorników paliwa to przecież nie pieniądz. Ostatni zakup paliwa, bo musiałem miało liczbę cetanową ledwo 51, marne 51
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczyść skrzynkę to Ci fotę wyślę z dokumentu zrzutu paliwa. Renomowana stacja, renomowany producent paliwa i ledwo 51 na papierze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Problem diesli w Polsce to badziewne paliwo, strasznie badziewne. Liczba Cetanowa po stokroć jest ważniejsza niż liczba oktanowa w benzyniarkach. Ludzie na tym doktoraty i habilitacje porobili, naród nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To płynny węgiel co nam sprzedają, a nie porządny ON
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jeżdżą sprawne diesle z czarnymi bąkami.