1. czy mogę prosic działajacy link do pobrania SP2015 gdyż wszystkie na jakie natrafiam nie działają.
2. zainstalowałem dzisiaj SP 5.3, instalacja przebiega pomyślnie. Problem polega na tym , że wkładam płytę nawigacji wyswietla sie taki obraz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
następnie przeprowadzam aktualizację mapy ktora wg komunikatów przebega pomyślnie, nawigacja po zrestartowaniu uruchamia się. Jednak przy próbie otworzenia mapy wyświetla się komunikat "navigation well be activated"
https://zapodaj.net/36b7769fea164.jpg.html
i po chwili cały system sam się wyłącza i dzieje siè tak cały czas nawet gdy nie mam właczonej nawi tylko np radio sama sie restartuje. Gdy wyciągne mape z nawigacją system przestaje siè resetować. Mapa jest z roku 2014 wcześniej przed aktualozacją softu miałem mapy z 2008r. i wszystko było ok. Ma ktos pomysł jak to naprawić lub jak przywrócić stary soft? Gdy wkładam płytę z 2008 nie mam opcji w menu serwisowym abym mógł coś z niej przywrócić.