To zależy co się chce osiągnąć. Jesli nie jestes audiofilem to proponuję wrzucić radyjko sony do tego głośniki sony i z głośników pociągnąć konwerter do suba (albo wzmacniacz z wejściem high). Moim zdaniem sony gra przyzwoicie. Regulacja basu tylko na subie wtedy ale generalnie wygląda jak seria. Ja właśnie na lato odstawiłem zabudowę suba tylko jeszcze nie wiem czy w lewym czy w prawym boczku bagażnika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (zastawić bezpieczniki czy moduły)
Co do dołożenia usb to i tak musisz wymienić radio i dołożyć moduł z usb i zapewne wiązkę do modułu chyba ze ja akurat masz.
Sony pewnie koło 300-350zł, moduł....200<, wiązka modułu nie wiem ile bo ja robiłem sam więc grosze na koszulki termokurczliwe, głośniki sony nie wiem pewnie ze 20-40zł szt jesli nie więcej (komplet może taniej sprzedadzą).... Ale za niewiele więcej kupisz już głośniki podobne jakościowo nowe w sklepie. Nieoryginalne radio nie będzie miało sterowania w kierownicy (nie wiem czy masz C+ bo wtedy tu tez nie będzie nic)
Za sensowne radio przynajmniej 500zł chyba że 2 din (ekran navi? kamera itp) albo dedykowane to 1000zł< a głośniki i tak musisz wymienić bo na seriach szału nie bedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do samego suba to osobiście odradzam aktywne ale może dla tego że zazwyczaj sam kupuję głośnik i wzmacniacz i robię zabudowę w aucie więc mam więcej możliwości umieszczenia tego. Moim zdaniem dołożyć sony wyjdzie jesli nie taniej to z perspektywa bo dokupując manetkę, mikrofon dochodzi wtedy bt i vc.... i choć może już minęły te czasy, to być może oszczędzisz na szybie i radiu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jesli jesteś audiofilem to wybacz - nie pomogę