Witam serdecznie, mam problem z szarpaniem przy przyspieszaniu pewnie jak większość. Mialem wymieniony czujnik kopiowania turbo i przez miesiąc wszystko bylo ok, samochód przyspieszal jak wsciekly, lecz problem powrocil. Zamienilem zaworki od turbo i egr, bez zmiany, podpialem cisnienie do zaworka od turbo bezposrednio z pompy podcisnienia, poprawy brak. Przez pewien czas bylo tak ze auto ciaglo tylko do 3tys, natomiast od 1500obr dostawal strasznego kopa. Samochod był u mechaników, niestety powiedzieli ze sprawdzili wszystko i nie wiedza co jest, i zebym zawiozl go do kogos innego. Najchętniej to bym go odstawil do heko, lecz problem taki ze jestem za granica, a autem strach wracac ponad 20godzin. Zrobilem próbę na trzecim biegu, start od 1500obr. czy mógłby ktos, kto się zna, ocenic czy z wykresem jest wszystko ok? Dodam cze wartosci vane pos sa dość dziwne, na wyłączonym silniku pokazuje mi miedzy -11 a -14, natomiast na biegu jałowym 0,00
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SGP521 przy użyciu Tapatalka