Cytat:
|
Takie rozumowanie to przykład "słodkich cytryn":.
|
Nie bardzo rozumiem co to ma wspólnego z mniejszym bagażnikiem w MK5...
Cytat:
|
Jednak mimo rodziny 2+2+Labrador, częstych prawie 1000km podróży do Polski, spokojnie mieszczę się w MK5 Liftbacka - pod deską bagażnika...
|
My w tym celu mamy autobus w postaci S Maxa, a i nasz Lab też wygodnie podróżuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Ja się w ogóle zastanawiam po co komu kombi zamiast hatchbacka.
|
A po co komu skarpety jak onuce tę samą rolę spełnią
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
No to spróbuj włożyć na luźno do środka 3 osoby + 3 rowery (przednie koła odkręcone I też w środku), No I jeszcze jakieś mniejsze plecaki dla każdego.
|
Otóż to
Cytat:
|
W MKIV Kombi nie miałem z tym żadnych problemów. W MKV jeszcze nie próbowałem.
.
|
Tutaj już tak łatwo nie będzie.
btw. Mondeo, to mój "wół roboczy", to mnie ma służyć, a nie ja jemu. Kombi jest mi niezbędne i ma zarobić na swoje utrzymanie
Rozmawiamy o wymiarach bagażnika względem poprzedniego modelu, to i spostrzeżenia i uwagi mam takie.
Poza tym więcej mankamentów nie zauważyłem, tysiące km połykam nim w miarę komfortowych warunkach.
Na siłę mógłbym szukać dziury w całym, ale jako "fordziaż" wiedziałem co biorę i nie żałuję.
ps. to moje własne auto