Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 14-02-2018, 14:55   #4631
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie rozumowanie to przykład "słodkich cytryn":.
Nie bardzo rozumiem co to ma wspólnego z mniejszym bagażnikiem w MK5...

Cytat:
Napisał Pitol321 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednak mimo rodziny 2+2+Labrador, częstych prawie 1000km podróży do Polski, spokojnie mieszczę się w MK5 Liftbacka - pod deską bagażnika...
My w tym celu mamy autobus w postaci S Maxa, a i nasz Lab też wygodnie podróżuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja się w ogóle zastanawiam po co komu kombi zamiast hatchbacka.
A po co komu skarpety jak onuce tę samą rolę spełnią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał marioromario Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to spróbuj włożyć na luźno do środka 3 osoby + 3 rowery (przednie koła odkręcone I też w środku), No I jeszcze jakieś mniejsze plecaki dla każdego.
Otóż to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał marioromario Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W MKIV Kombi nie miałem z tym żadnych problemów. W MKV jeszcze nie próbowałem.
.
Tutaj już tak łatwo nie będzie.

btw. Mondeo, to mój "wół roboczy", to mnie ma służyć, a nie ja jemu. Kombi jest mi niezbędne i ma zarobić na swoje utrzymanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozmawiamy o wymiarach bagażnika względem poprzedniego modelu, to i spostrzeżenia i uwagi mam takie.
Poza tym więcej mankamentów nie zauważyłem, tysiące km połykam nim w miarę komfortowych warunkach.
Na siłę mógłbym szukać dziury w całym, ale jako "fordziaż" wiedziałem co biorę i nie żałuję.

ps. to moje własne auto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem