Cytat:
|
Co to znaczy zachodzić na boki ?
Fotel najwyżej wymienisz na kanapę i przerejestrujesz na 3 osoby. Radio ma BT Audio do streamowania muzyki z telefonu przez Bluetooth i wejście Aux w schowku.
Ładny, w ogóle nie styrany, czysty.
My mamy ciężką zabudowę na pojedynczych kołach, jeszcze 10 cm szerszą i 20 wyższą, mega opory powietrza, 2.0 tdci 170KM, ładujemy to do granicy DMC czyli na 3,5 tony i jeździ elegancko, czasami zdarzy się też parę kilo więcej. Moim zdaniem Transit to jedyne sensowne auto dostawcze, ostatnio jeździliśmy pożyczonym iveco, to to jest dramat, auto dla typowego robola na budowę, nawet nie chce mi się wymieniać wad tego samochodu, bo nie mam tyle czasu. Ten Ford naprawdę ładnie wygląda, jak wszystko z nim będzie okej to brać i jeździć.
|
Co to znaczy zachodzi na boki? No więc chodzi mi o to że teraz mam mascotta 4,2 długiego i np na krzyżówce na np lewoskręcie nie musze zbytnio zwracać uwagi w lusterku na tył auto co by nie schaczyć jakiegos auto z bocznego pasa. MArtwi mnie trochę przebieg 280 tys, na koniec egr wymieniony, ale tak jak piszesz wygląda naprawdę dobrze. Tylko u nas bedzie silnik 2,2 155 koni, ładować będę około 3ton na auto taki max. Ponoć jest w nim pełen wypas wyposażenie VIp tak to opisał gość,Czyli stwierdzam że kolega zadowolony z auta? W sobote jadę ogłądac cena 80K netto