Cytat:
Ja jestem pewien, że zwłaszcza we flotach kombi są kupowane z przyzwyczajenia, "na zaś". Nawet na targach, gdzie handlowcy często wożą jakieś kartony, jeszcze nie widziałem kombi załadowanego na tyle pod sufit, żeby to nie weszło do liftbacka. No ale co kto lubi, zauważam tylko pewną ciekawostkę. To tak jak kupowanie samochodu klasy D/E do jazdy prawie wyłącznie po mieście - fanaberia, ekstrawagancja, ale kto bogatemu zabroni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Może i masz racje. Ja nie twierdzę, że moje auto jeździ codziennie zawalone pod sufit. Zdarzy się dosłownie pare razy w roku. Po prostu lubię otworzyć klapę i z łatwością wrzucić cokolwiek i byle jak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z kombi to tak troche jak z dużą ilością koniu pod maską. Nie przeszkadzają, rzadko się z niech w pełni korzysta, ale dobrze mieć pod ręką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wybrałem Forda/kombi bo również podoba się.