Przyzwyczailem sie do hejterow na forach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak ze nie dyskutuje i biore sie sam za robote stare dobre powiedzenie mowi ze nikt nie zrobi za ciebie tego co ty sam mozesz zrobic lepiej a co do wypowiedzi czytaj , zapisz , pisz i wrie to beckup to wlasnie potwierdzenie ze chyba chinczyk tlumaczyl to na polski jezyk bo tlumaczyc cos to trzeba miec pojecie czego dotyczy i rozumiec temat a nie tlumaczyc slowa z jezyka jesli maja one kilka znaczen.... zapisz mozna zaakceptowac ale pisz.... ??? Co chcesz pisac pomemat ??? to zmien forum to nie poezja zapisywanie konfiguracji jakiekolwiek flashowanie w terminologi elektronicznej to wgrywanie a nie pisanie a write to beckup jakos nie istnieje w slowniku jezyka polskiego.... fachowiec na youtubie stwierdzil ze zrobil filmik dla wtajemniczonych wiec moje odpowiedz jest prosta wtajemniczeni nie potrzebuja instrukcji... widze ze dzielenie sie doswiadczeniem na tym forum nie ma najmniejszego sesu bo tu jakies nadludzie sa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zreszta nie mam czasu na duskusje jezykowe aktywacja zajmuje sie od paru dni z potrzeby w moim aucie i ojca i doszedlem do tego jak to zrobic bez kierowania mnie za raczke i bez sluchania bredni ze nie kupuj takiej kierownicy albo takiej bo te przyciski beda dzialac a te nie buduje maszyny w wolnycm czasie i mam pojecie o budowie auta bo tego mnie uczyli w szkole .... wiekszosc demonizuje temat bo maja z tego zysk, wiec robcie co chcecie mam kilkaset projektow wszelakich masci do zrealizowania a co chwile ktos chce zeby mu cos zrobic z 100 robia sie tysiace robotem nie jestem ale jak czegos nie znam to w ciagu 3 dni dowiaduje sie o tym na tyle zeby zrealizowac zamierzony cel .... nie studiuje na uczelni zeby zakuc zdac i zapomniec tylko codziennie ucze sie czegos dla siebie zeby to wykozystac w praktyce..... tak wiec porade przedstawilem alternatywe tez ... swoje zrobilem pozdrawiam i nie przeszkadzam... powodzenia w zyciu... forscan zrobil to czego focccus nie chcial ojciec zadowolony ja tez
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. znajoma chce domowe solarium brat cnc pod plasme kumpel chce zeby mu wyplytkowac kuchnie dla siebie czasu nie mam wcale a mam 3 drukarki 3D do skonczenia i polakierowac odpryski z kamieni na masce tak ze spadam wszystkiego naraz nie ogarne.
" Gdy technologia wezmie góre nad człowieczeństwem, ziemie zamieszkiwać będzie rasa iditiotów" Albert Einstein