Cytat:
|
... typowe zachowanie w Anglii ... Takie "wyjazdy" są na porządku dziennym.
... Oczywiście "zapominalscy" też się znajdą. Zahamuje bo przypomniało mi się, że muszę jechać w prawo ...
|
Nie, żebym się czepiał, bo lubię Twoje posty ... te ze zdjęciami i opisami aut. Ale wybacz, to co Ty pokazujesz na drodze, to nasza Polska buraczanka.
W pierwszym filmie to typowe zachowanie wyjeżdżającego kierownika z podporządkowanej. Widać z daleka, że chce się wbić i
logika podpowiada, żeby gościa wpuścić. Teraz on, za chwilę ja będę w takiej sytuacji i tego będę oczekiwał od innych. Oślepianie kierownika/czki, to tylko stwarzanie niepotrzebnej presji i nerwówki na drodze.
Po co?
Co do drugiego filmu? Czy nie zdarzyło Ci się pomylić drogi, Jak się czujesz, gdy masz kogoś trąbiącego na zderzaku. Nie wszyscy są super driverami jak my.
Już pisałem. Na drodze mile widziana współpraca, tolerancja, uprzejmość. Im bardziej zatłoczone drogi, tym bardziej powinniśmy być tolerancyjni. No chyba, że chcemy ciągle komuś coś udowadniać ... ?
Na koniec wywodów, krótki film z Sebasem w beemce. Tego nie popieram
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.