View Single Post
Stary 23-02-2018, 09:08   #1654
Audi'ofil
ford::average

Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Co nas spotkało na trasie czyli nasze nagrania z CAR DVR

Cytat:
cammer = zero patience, zero anticipation, zero courtesy mixed with a good dose of aggressiveness. You should stop broadcasting videos, it hurts you
Cytat:
... you are wasting your time trying to explain anything to the uploader, he's Polish, known for being arrogant and ignorant in equal measure, they are experts on everything
To cytaty z kom. do Twoich filmów. Przykro czytać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
... nie mam sił ... brak mi sił ... obserwować debili na drodze ... jest to wnerwiajace, przerażające i niestety wpedzajace mnie w stan klebka nerwów ...
Niepokoisz mnie.
Po co tak się irytujesz, po co ta frustracja? Spróbuj choć jeden dzień przejeździć z uśmiechem na twarzy. Spróbuj wpuszczać i kłaniać się innym na drodze. Walcząc i tak nic nie zmienisz, a sam się wykończysz.
Nie wiesz jakiego wariata możesz spotkać na drodze i jak on odbierze Twoje mruganie, trąbienie. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Mówią, ludzie bezstresowi żyją dłużej.

Nie jestem kompetentny Ci doradzać, ale chyba bym zwolnił. Szkoda czasu i zdrowia. Korzystaj z życia, tyle fajnych rzeczy można robić.

Pozdrawiam i bezstresowej jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Audi'ofil jest offline   Odpowiedź z Cytatem