Cytat:
|
cammer = zero patience, zero anticipation, zero courtesy mixed with a good dose of aggressiveness. You should stop broadcasting videos, it hurts you
|
Cytat:
|
... you are wasting your time trying to explain anything to the uploader, he's Polish, known for being arrogant and ignorant in equal measure, they are experts on everything
|
To cytaty z kom. do Twoich filmów. Przykro czytać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
... nie mam sił ... brak mi sił ... obserwować debili na drodze ... jest to wnerwiajace, przerażające i niestety wpedzajace mnie w stan klebka nerwów ...
|
Niepokoisz mnie.
Po co tak się irytujesz, po co ta frustracja? Spróbuj choć jeden dzień przejeździć z uśmiechem na twarzy. Spróbuj wpuszczać i kłaniać się innym na drodze. Walcząc i tak nic nie zmienisz, a sam się wykończysz.
Nie wiesz jakiego wariata możesz spotkać na drodze i jak on odbierze Twoje mruganie, trąbienie.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Mówią, ludzie bezstresowi żyją dłużej.
Nie jestem kompetentny Ci doradzać, ale chyba bym zwolnił. Szkoda czasu i zdrowia. Korzystaj z życia, tyle fajnych rzeczy można robić.
Pozdrawiam i bezstresowej jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.