Cytat:
|
Pisz do @edmun on w GB miał jechać, a jest człowiekiem dociekliwym, to może coś ci więcej opowie.
|
a co ja mam pisac?
Oddalem, zrobili.
Auto dziala, pod maska sporo nowych przewodow, rurek, nowy zbiornik, cala lista rzeczy jest podana co robia.
ASO wystawilem negatywna opinie bo nie spodobalo mi sie ich podejscie do roboty ze zrobili z "laski" (wcielo mi gdzies polskie znaczki na chwile bo za duzo polaczen zdalnych mam wlaczone wiec polskie znaczki gdzies leca do ktoregos z klientow
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Obstawiam ze jakbym za to placil, to pewnie i obsluga bylaby inna, a tak mimo usmiechu na twarzy to musialem sam pilnowac takich glupot jak chocby wpis w ksiazce serwisowej czy dzwonic 16 razy zeby sie w ogole dowiedziec czy mam zaiwaniac przez pol miasta po odbior auta (odbiory tylko do 17:15. Mieli oni dzwonic o 15:00 a sam dzwonilem do nich od 16:15 do 16:45 zeby sie dowiedziec czy mam w ogole po odbior jechac).
Wiec robota jest zrobiona, dokumentacji ze cokolwiek bylo robione brak (nawet chocby swistka papieru z logiem Forda ze "zrobilismy, zyczymy szerokiej drogi"), w ETIS jak widnialo ze jest zalegla akcja serwisowa tak wisi dalej, w serwisie balagan.
Tyle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiecej info (zdjec, nawet nagranie z kamerki podrzucilem) w tamtym temacie.
Tu nie widze sensu trzymac kolejnego o tym samym, bo jest to ten sam temat.
Tak bedziemy powielac odpowiedzi po dwoch watkach o tym samym.