No właśnie, ale to drugie mam jak wcisnę INFO, a to pierwsze to standardowy ekran i tam pokazuje nazwę pliku na górze. Przy krótkiej nazwie jest nawet .mp3
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trochę słabo wyszło, bo akurat tytuł piosenki to też album
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak utworów jest więcej, to pokazuje 12/... I nie jest to liczba 100
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko np. 22, a miejsca jest multum jeszcze...
Normalnie ręce czasem opadają na inżynierów Forda. Wielki rysunek pendrive'a, a na tytuł brakuje miejsca. Kiedyś tak samo miałem w Fieście z 2009, w B-maxie przy jednokolorowym zrezygnowali z tego rysunku chociaż.
Titanium nigdy nie miało Sony w standardzie, zawsze była dopłata i to masakrycznie duża. Ja mam teraz 5" wyświetlacz, ale pewnie w tym 4" jest podobnie, bo on ma obcięty ten dolny pasek stanu, a te oznaczenia i zegar są na górze obok nazwy źródła.
Marillion słucham od podstawówki, ale tylko z Fishem. No może z 2 płyty dalej. Tak samo ze Straitsami, Knopflera smęcącego dziadka nie mogę jakoś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.