Mam SYNC3 2.2 16280, zwracam się do was z pytaniem czy mogę go bezpośrednio zaktualizować do 3.0 18025 czy muszę aktualizować 2.2 --> 2.3 --> 3.0 ?
Cytat:
Pojawiła się łatka (patch) 18025 do sync ver. 3.0 (musi być najpierw zainstalowany system w wersji 17276).
Wgrałem toto właśnie przed chwilą i na razie nie widzę jakiś znaczących różnic, ale może zobaczę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na forach zagranicznych twierdzą, że sync działa jakby płynniej, poprawiono jakieś tam błędy obecne w wersji 17276.
|
Użytkownik bpawl pisał że trzeba wgrać najpierw wersje 3.0 17276 dopiero 3.0 18025, prawdopodobnie jest spowodowane że dostępny jest tylko plik z "aplikacjami" a reszta jest od wersji 17276. Dobrze myślę? Ewentualnie czy ktoś może wyjaśnić jak to właściwe jest ?
Wiem że nie można podawać linków do oprogramowania na forum, może ktoś podesłać na pw link do wersji 3.0 18025 EU lub naprowadzić gdzie szukać. Czy jest to wersja która nie jest dostępna szerokiemu gronu?
Pozdrawiam
Rixer