Temat: [B-MAX] Modyfikację co można ?
View Single Post
Stary 27-02-2018, 16:05   #48
anonimus.gallus
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: B-Max
Silnik: 1.0 EB 100KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Modyfikację co można ?

Właśnie sprytne rozwiązania tego auta mnie do niego przekonały. Mam nadzieję, że posłuży.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ponieważ kombinacji jest wiele, a wynik może być różny, pójdę chyba na łatwiznę i kupię na alle... cały zestaw Sony, z głośnikami, kablami i plastikami w połysku. Tanio nie będzie, ale efekt powinien być zadowalający. O ile oczywiście uda mi się to wszystko połączyć. Niestety sprzedający nie ma w zestawie wiązki do mikrofonu w podsufitce, chociaż sam mikrofon z ramką obiecał dołożyć. Czy wg Was w tej wiązce jest cokolwiek więcej niż dwa przewody z wtyczkami?

Nie chcę narobić bałaganu przy pierwszych postach, więc nie będę cytował. Niemniej - pisząc o panelu przycisków miałem na myśli wyłącznie moduł przykręcany od spodu ramki z kratkami wentylacji. Ten element jest chyba identyczny w B-Maxie i Fieście, a np. w Focusie różni się tylko joystickiem. Ale kupując panel Sony się tego nie dowiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
anonimus.gallus jest offline   Odpowiedź z Cytatem