Tak, chodzi o zestaw z Poznania. Też zauważyłem, że w zestawie jest stary moduł SYNC. Ale to akurat można łatwo skorygować w przyszłości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Również zauważyłem zestaw za 450zł i kilka zestawów po 570zł, ale te są domyślnie bez wiązek i paru udoskonaleń, których nie planowałem, ale którymi nie pogardzę (plastiki i głośniki)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest natomiast szansa, że będę przejeżdżał pod koniec tygodnia w okolicach miejscowości Zagrody, skąd pochodzi większość aukcji dotyczących B-maxa i może uda mi się na miejscu coś wydłubać.
Czy kable są niepocięte dowiem się ewentualnie po zakupie, bo przez telefon mi się nie udało uzyskać jednoznacznej odpowiedzi. W razie czego lutowanie nie stanowi dla mnie problemu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakiś kabel mikrofonowy, może nawet ekranowany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. się znajdzie.
O module GPSM nie wiedziałem - wielkie dzięki!!! Dopytam i o to. Dla pewności - masz tu na myśli element o oznaczeniu DE8T-19H463-DA???
Stosując Twoją nomenklaturę - tak chodziło mi o przyciski z elektroniką, nie o cały panel. Z tego co udało mi się na polskich i nie tylko stronach wyczytać, to ten element powinien być wymienny pomiędzy B-Maxem, Fiestą, Focusem i kilkoma innymi modelami. I najprawdopodobniej rodzaj przycisków kierunkowych (joysticka, manipulatora czy jakkolwiek to zwać) nie ma znaczenia.