Cytat:
|
Witam,
Czekam na odbiór, na dniach Mondeo 2.0 BiTurbo i dostałem wczoraj nr VIN od handlowca. Dzisiaj wpisałem nr VIN w ogólnodostępny ETIS i ku mojemu zdziwieniu pokazał 169KW(230KM). Wpisałem to na innej stronie dekodującej VIN i to samo. Bonus noworoczny czy błąd?
|
dostaniesz już nowszy mocniejszy silnik ale będziesz dolewał adblue
Bump: + jeszcze funkcja amfibia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
taka mała wkrętka , nie mogłem się powstrzymać , przestań analizować lepiej garaż posprzątaj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.