Czyli tylko inny program diesel dostanie. Ciekawe ile wyjmuje bo aktualne serię ok 105 mają. Macie kogoś godnego polecenia w Warszawie od kto by diesla wystrojl a przy regeneracji turbo założył większe i zbudował nowy dolot po czym napisał pod to mapę? Wszyscy widziałem Heco ale daleko mam :/ diesel naprawdę Gnieciony w eksperci bierze po mieście 6,5 Polift dostanie jakieś aktywne klapki srapki by być bardziej Eco do skrzyni 6 to osprzęt z foki mogli by dać (głównie większe turbo) no ale ma być Eco a foka bierze więcej o niecały litr. Ja w mieście wolę chyba 5 a w trasie pow 150 (GPS) jest nerwowo i mało przyjemnie. Ja tam się trochę boję se go przystępują trochę a mi się podoba tak jest. Chociaż to ford... Oni myślą nieszablonowe. Ciekawy jestem mojego bo zamawiałem ze starego cennika mając info że to będzie model 2018 tyle że wówczas nie wiedzieli nic na temat zmian zmieniona się też cena. Więc pewnie będzie po staremu o ile się części nie skończa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo stylistycznie chyba coś się już zmieniło. 4 auto pod rząd zmomentu wprowadzania liftu z doświadczenia wiem zekatalog części Można wrzucić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.