Temat: [B-MAX] Modyfikację co można ?
View Single Post
Stary 01-03-2018, 11:56   #51
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Modyfikację co można ?

Cytat:
Napisał anonimus.gallus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DE8T-19H463-DA???
Dokładnie, taki sam jest u mnie.

W sumie cena za ten zestaw jest ok. Kupując osobno za głośniki wyjdzie minimum 200, moduł 50, wiązka 100-150 i koszt radia nawet niższy od tych pozostałych, a plastiki w gratisie.
Moim zdaniem wymiana radia tylko razem z głośnikami. Głośniki to 90% poprawy dźwięku, radio Sony może 10...

Jak już będziesz miał wszystko, to daj znać jak z kablami antenowymi. Będziesz miał podobnie jak ja, czyli brak 2 kabla antenowego w aucie i ciekaw jestem czy w wiązce będzie podwójny. Patrząc na strony z częściami 2 antena jest z tyłu auta.

Cytat:
Napisał anonimus.gallus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przyciski z elektroniką
Wniosek taki, że elektronika jest jedna, a inne są tylko plastiki. Rzeczywiście da się to odkręcić od spodu. Dochodzą jeszcze otwory na te 4 przyciski funkcyjne, których nie ma w podstawowym radiu.
Przyciski w Fordzie to drabinka rezystancyjna, więc te od panelu radia muszą pasować zamiennie, skoro wyświetlacze i radia są te same, a różnią się tylko softem lub nawet mają ten sam soft te 5 calowe.

Bump: A przy okazji malutka modyfikacja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg migacz1.jpg (82.3 KB, 126 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg migacz2.jpg (65.2 KB, 115 wyświetleń)
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem