Witam serdecznie problem polega na ze autko nie odpala dwa dni szukam puszki immo chce go wyłączyć bo jakieś możliwości są i dziś poległem co się dało posprawdzałem, pętle zmieniłem na sprawną chyba trzeba będzie zaprogramować ktoś pomoże z moich okolic ? Koło wentylatora mam puszkę na 3 kostki pisze na niej alarm po lewo koło nogi mam puszkę light i coś tam pisze i kostka niebieska oraz czarna kostka przykręcona do słupka zjedna wtyczką i na tyle mojego szukania w tunelu nic nie mam pod popielniczką
Wraz z ta awaria pojawiła się usterka grzania szyby przedniej po włączeniu nawet nie pali się dioda tylni działa przekaźniki sprawdzone i bezpieczniki
Jakieś sugestie znalazłem gdzieś w necie ze puszka koło nogi to immo i lipa jej nie ma w tunelu te z brak
Mondeo 1999r 2.5 v6 automat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.