Cytat:
|
Z tego co ja wiem to olej spr się inaczej.Z lewej strony jest korek który się odkreca działa to na zasadzie przelewu.A jakbyś miał za dużo?
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
|
Być może to 2gi sposób sprawdzania poziomu oleju. Pytanie dlaczego na tym korku napisane jest żeby sprawdzać gdy olej jest gorący i na włączonym silniku? Jak jest tego oleju za dużo to wydaje mi się że tym właśnie korkiem go wywali? Tak na logikę to biorę bo doświadczenia w tym temacie nie mam. Będę mądrzejszy po wizycie w warsztacie który zajmuje się tylko i wyłącznie automatycznymi skrzyniami biegów. Na pewnio powstanie z tego odcinek i przekaże wszelkie informacje które zechcą mi udostępnić.
Bump:
Cytat:
@ lemon
, dzięki za film. Poleciał SUB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Unikałem trybu S, bałem sie że biegi w S zmienią sie tylko za pomocą manetek a tu niespodzianka, same też sie zmieniają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No zmieniają się pod 6k obr lub czerwonym polem :-) Dzięki za suba.
Bump:
Cytat:
@ lemon
- dobra robota, fajnie się ogląda.
|
Dzięki wielkie za miłe słowo. W planach jest trochę odcinków z Mondeo i RSem.