Cytat:
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To była wersja 150KM po wcześniejszym upgrade na 182KM
Tutaj wykresy, zdjęcie samochodu poglądowe, bo ten po trasie było szaro-biały: http://tuneforce.pl/ford-focus-1-5eb-182km
|
Fakt, że kolor się mocno zmienił pod wpływem grubej warstwy soli, a szukanie myjni około 23 w Poznaniu przy -13 stopniach Celcjusza, nie było mi za bardzo na rękę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Małe niedopatrzenie z mojej strony, bo faktycznie foka ma 318 NM, a nie 313
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jazda po modyfikacji ze 150 na 182 była przyjemna, ale teraz to normalnie poezja... Jestem przyzwyczajony do przeciążeń po kilku latach jazdy Suzuki Hayabusą, więc zupełnie na spokojnie oceniam efekt pracy TuneForce, a jest naprawdę świetny. Spalanie poleciało w dół co bardzo cieszy, ale to tylko efekt uboczny, którego w ogóle nie oczekiwałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.