Cytat:
A zawiasy poprawili ?bo stuka podobno niemiłosiernie czytałem na forum wymieniają jakieś tuleje ale to nie pomaga.W B8 też z tylu dobija.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
|
nie odczuwałem dobijania.
Co do 2.0 TSI jest jeden ogar na forum skody który zrobił z tego 444KM i lata już ponad rok. Silnik i skrzynia wytrzymuje.
Bump:
Cytat:
Mondeo EB budzi moje wątpliwości. Jest za wolny jak na swoją moc, ma za wysokie spalanie i nie ma aktywnej redukcji hałasu. 2.0TSI od VAGa jest tu dużo lepszy.
Czy trzeba się obawiać dwulitrowej wysilonej benzyny? Na pewno nie 2.0 TSI. Moje zrobione na 350KM przeżyło bez zająknięcia 48kkm. 20kkm u mnie ze średnią prędkością 113km/h. Ze 40 razy przynajmniej przejechałem nim 100km poniżej 30'. Pierwsze 28kkm przeżył u młodego chłopaka smagającego chyba ostrzej niż ja. Jestem pewien, że żaden dwulitrowy diesel by tego nie przetrzymał.
A wracając do wartości Vignale to według mnie najwięcej oferuje najbardziej nadziane z TwinTDCi. Właśnie takie za 150+k. To jest baaaaardzo mocna alternatywa do premium E z dwulitrowymi dieslami. Dla niektórych tylko znaczek kiepski.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
|
Jeżeli ktoś nie chce mieć już diesla to VAG wydaje się jedyną słuszną alternatywą w pieniądzach do 170k