View Single Post
Stary 07-03-2018, 17:26   #4765
anastazyy
ford::advanced

Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mam benzyny we krwi i być może tego nie czuję. Ale na co komuś Superb 280KM 4x4 z regulowanym zawiasem za prawie 200 tyś zł że by się jako tako prowadził? Do jakiej jazdy to auto służy - poza dumą z posiadania auta które może wykręcić 6 sek do setki i rozpędzić się teoretycznie, gdzieś na jakiejś autostradzie do 250 km/h ? Jeśli ktoś lubi benzynę, osiągi i frajdę z jazdy to niech weźmie za te pieniądze Mustanga z prawie pięcioma paczkami pod maską, Vką i napedem na tył. Że co? - nie ma bagażnika i tylnej kanapy. A ten Superb to jest z kierowcą firmowym, czy na kanapie wozimy na ostro dzieciaki lub teściową? Czy może chodzi o ten dreszczyk emocji że zostawimy za sobą jakiegoś niskiego, podrasowanego golfa 3 lub 4, względnie wypicowaną na sobotę BMKę?
Chodzi o.duże kombi do przewozu dwójki dzieci z całym bagazem. Fan z codziennej jazdy do pracy. Potrzebny był napęd 4x4 moc.jest przy okazji. Nie ma w konfiguracji tego napędu ze slabsza benzyna. Ot takie moje wytłumaczenie. Aaa I.jest to auto za 164k A nie prawie 200k. Jakbym chciał wydać prawie 200 to bym nie kupił skody.
Co do mustanga to pewnie prędzej czy pozniej kupię jako 3 auto do jazdy w weekendy.

Wysłane z mojego LG G6 przy użyciu Tapatalka
anastazyy jest offline   Odpowiedź z Cytatem