Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 07-03-2018, 17:46   #3321
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oj Tam Oj TamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.To jest robione celowo żeby chłopcy mogli sami czerpiąc radość w naciskaniu guziczków sterować swoją zabawką.
Ale właśnie o to chodzi, że ta zabawka aż prosi się o bardziej podniecające opcje przyciskania guziczków, Ciekaw jestem czy ktoś w ogóle zwróci uwagę na to ze komuś przy zmianie pasa mrugnęło dwa lub cztery razy zamiast 3. Co najwyżej pomyśli, że ten łoś przede mną nie wie że jest coś takiego jak częściowe włączenie kierunku. No gdyby ten zegarek był chociaż jakiś stylizowany albo z jajem - ale dwa rzędy cyfr jak w pierwszych zegarkach na rękę z wyświetlaczem luminescencyjnym? Kurcze, nawet mi się nie chce sięgać po mojego Viakena. Z użytecznych funkcji to: navi, ciśnienia w kołach, średnie spalanie i .... chyba to by było na tyle. Panowie zdecydowanie prosimy o więcej i lepiej!

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 07-03-2018 o 17:55
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem