07-03-2018, 20:26
|
|
|
ford::advanced
Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
|
Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta
Cytat:
140 po tym biednym 3 % rabacie mazdy - ale na początku mówiłem 3% mazda daje rabat - oszaleli ale jeśli obliczymy wszystko co mazda nie daje to cena jest atrrakcyjna.
Cena nowej 2018 ma byc identyczna jak starej a dochodzi wiele poprawek i dodatków, jak hed up w szybie auto hold, zegary jako lcd, itp ale zobaczcie filmik, jakość i materiały bardzo dobre teraz np , u mnie klamki, ramki nawiewów, pokrętka klimatyzacji, ramka skrzyni biegów, ramka cd, ramka start engine i wiele innych to wszystko u mnie jest aluminium a nie plastik, czy wy to sprawdzaliście , jaka marka za taka cene da wam taką jakość i materiały za 140 tyś ? , jak schowki wyścielane, deska i daszek nad zegarami obszyte skórą. + dodatki wyposażenia i teraz wiem że mazda nie ma z czego dać wiecej jak 3% rabatu.
https://www.youtube.com/watch?v=4duLXJun6Fk
|
Nie ma elektrycznej klapy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A na poważnie Kiedy ta mazda wchodzi do sprzedaży ??
Wysłane z mojego LG G6 przy użyciu Tapatalka
|
|
|