Temat: [S-MAX 2006-2015] malowanie piast, zacisków
View Single Post
Stary 07-03-2018, 21:49   #11
Didus
ford::average

Imię: Dariusz
Model: S-MAX TITANIUM AWD
Silnik: 2.0 TDCI 180PS
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: malowanie piast, zacisków

Witam,
Mogę wsadzić swoje 2 grosze w do tematu bo również nie podobają mi się pod felgami na lato podrdzewiałe tarcze czy zaciski i zawsze to poprawiałem aby wyglądało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jak widać s przynajmniej 2 metody na taką przypadłość.

Zrobić to z rozbieraniem poświęcić więcej czasu i mieć z głowy temat na dłużej albo jak np. ja to robiłem a mianowicie przed każdym sezonem letnim jak zmieniam koła na alu robiłem szybkie czyszczenie szczotką drucianą i przelatuje chromem do felg a to co przy okazji mi sie popryska odrazu za świerza przecieram sciereczką z rozpuszczalnikiem.
Cała zabawa w odświerzenie koła trwa może z 5 min i cały rok lato zima jest OK. Nic sie nie wypala i wyglądało zawsze bardzo dobrze do tego stopnia że wiele osób mnie się pytało czy wymieniałem całe kompletne hamulce na nowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

To było oczywiście w poprzednich autach ale teraz mam jak co niektórzy pewnie zobaczyli młodsze i narazie nie przywiduje czyszczenie rdzy malowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Didus jest offline   Odpowiedź z Cytatem