Witam,
Mogę wsadzić swoje 2 grosze w do tematu bo również nie podobają mi się pod felgami na lato podrdzewiałe tarcze czy zaciski i zawsze to poprawiałem aby wyglądało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak widać s przynajmniej 2 metody na taką przypadłość.
Zrobić to z rozbieraniem poświęcić więcej czasu i mieć z głowy temat na dłużej albo jak np. ja to robiłem a mianowicie przed każdym sezonem letnim jak zmieniam koła na alu robiłem szybkie czyszczenie szczotką drucianą i przelatuje chromem do felg a to co przy okazji mi sie popryska odrazu za świerza przecieram sciereczką z rozpuszczalnikiem.
Cała zabawa w odświerzenie koła trwa może z 5 min i cały rok lato zima jest OK. Nic sie nie wypala i wyglądało zawsze bardzo dobrze do tego stopnia że wiele osób mnie się pytało czy wymieniałem całe kompletne hamulce na nowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To było oczywiście w poprzednich autach ale teraz mam jak co niektórzy pewnie zobaczyli młodsze i narazie nie przywiduje czyszczenie rdzy malowania