Do tematu wspomagania parkowania wrócę pewnie później. Tymczasem zaczynam przygotowania do wymiany radia. W pierwszym momencie, po rozpakowaniu paczki zacząłem się zastanawiać czy podołam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę jednak, że większości z tych przewodów nie będę musiał ruszać i pozostanie tylko dołożenie wiązki do modułu Sync itp. Ale tu pojawia się problem. O ile złącze do mikrofonu chyba zlokalizowałem (6-pinowa, szaro-czerwona wtyczka z podpiętymi dwoma przewodami - żółtym i czarnym), o tyle złącza do modułu GPSM już znaleźć nie mogę. Podstawowy problem polega na tym, że sam moduł dostałem bez obudowy i kawałka wiązki. Nie zależy mi szczególnie na jego skuteczności, więc mógłbym go schować w desce, zamiast przyklejać do szyby. Ale żeby go podłączyć, bez oryginalnej wiązki, potrzebowałbym wiedzieć, która to złączka i jaki jest rozkład przewodów (które piny w module GPSM połączyć z którymi przewodami w wiązce). Jesteście może w stanie podpowiedzieć coś w tej kwestii?