View Single Post
Stary 08-03-2018, 21:35   #212
Triam
ford::average

Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Kodeks Drogowy... pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał majek32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z Twojego po raz kolejny przytaczania konkretnych przepisów nie wynika odpowiedź na moje pytanie.
Czasami mam taki mus czegoś napisania. Nie dla Ciebie, ani dla mnie, dla "potomnych"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał majek32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A powiedz....na jeździe z kursantem stosowałes te ograniczenie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jest taki przepis (przynajmniej tak go kojarzę), że egzaminator może przerwać egzamin w momencie przekroczenia prędkości dopuszczalnej o przynajmniej 20km/h. Starałem się uświadamiać kursantów o tym. Nie mniej łamanie przepisów ruchu drogowego podczas egzaminu to błąd, a dwukrotne popełnienie błędu kończy się przerwaniem egzaminu.

Cytat:
A jak koledzy do tego sie ustosunkują?
Słyszałem o tym, tego roku (publikacja reportażu) robiłem kurs na instruktora i dyskutowaliśmy o tym.

zapraszam na przejażdżkę tą drogą. Garb garbatego pogania i są takie dziwne skrzyżowania https://www.google.pl/maps/@51.61256...7i13312!8i6656

Ostatnio edytowane przez Triam ; 08-03-2018 o 21:42
Triam jest offline   Odpowiedź z Cytatem