Sprawe nie powinni pokpic z abc focus, oraz Ci z piastowskiej, na fordach coś się znają i ewentualnie reklamacje łatwiej wyrwać...ale to juz sztuka negocjacji indywidualna.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ASO wiadomo diabel wcielony jesli chodzi o "skórowanie" z kasy. Proste, że trzeba skarbonkę oszczedzac, cos mnie podkusilo, wymienilem rozrząd pare stowek taniej od ASO / zestaw motorcrafta z pompa wody ze sklepu znanego na 29-tego listopada/ - cieknie pompa wody. Pompe poprawic to trzeba rozrzad rozbierac, pasek rozrządu u mnie jest "jednorazowy" ...Gosc wmawia ze nie mozliwe , wada jakas fabryczne etc.
Czasem chytry dwa razy traci. Przy bardziej zaawansowanych sprawach, gdzie potrzeba wiedze, sprzet, narzedzia /np.blokady rozrzadu/ to Uda się albo wtopa.
To juz loteria
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kto nie ryzykuje ten nie pije szampana a ja narazie jabola bede łykał !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy sprawach mechaniczno-kowalskich jazda do ASO to rozrzutność ale kto bogatemu zabroni !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.