Temat: [Fusion - Mondeo USA] USA a EU porównania wątek zbiorczy
View Single Post
Stary 12-03-2018, 14:01   #458
wojciech0015
ford::average

Imię: Kamil
Model: Fusion - Mondeo USA Titanium
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Fusion USA a Mondeo porównania watek zbiorczy

Ja kolego jeżdżę po całej europie, drogi są bezpieczne i taka prędkość nie robi na mnie żadnego wrażenia. Oczywiście nikt po mieście 200 nie jeździ ale nie o to chodzi, pisząc lipa miałem na myśli po prostu zdziwienie jakie mnie ogarnęło posiadam stare A6 C5 V6 170KM i leci 210 bez problemu więc zrozum lipe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wybacz że ocenię ,a na czym polega ta lipa?Strach jeżdzić po drogach bo ludzie używają takich prędkości,do czego są one ci potrzebne jeśli wolno spytać?
Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale do kogo ?
Do kolegów z firmy Superchip Bydgoszcz, po prostu chcieli się uczyć na moim aucie beż wiedzy na temat kagańca w tym modelu za podwójną stawkę. Dlatego ja NIE polecam.
wojciech0015 jest offline   Odpowiedź z Cytatem