Temat: [S-MAX 2006-2015] Amortyzatory a usportowione zawiesznie
View Single Post
Stary 14-03-2018, 13:13   #72
mcsiu
ford::average

Model: S-MAX
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Amortyzatory a usportowione zawiesznie

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w sprawie kołysania to zdecydowanie najbardziej pomoże calowy stabilizator z FSV
latar,
W wątku który podesłałeś znalazłem opinię, że po zamontowaniu tego cud-stabilizatora nie ma utraty komfortu natomiast otrzymujemy świetne trzymanie w zakrętasach. Zawsze sądziłem że to niemożliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po co zatem montować twarde sprężyny i amory skoro usportowienie można załatwić stabilizatorem?? Może wystarczy zatem standardowy zestaw sprężyn i amorów plus lepsza stabilizacja. Coś mi się to wydaje zbyt piękne aby było prawdziwe a może źle to rozumiem? Przed tym co przeczytałem twierdziłbym raczej że lepszy stabilizator delikatnie pomaga w zakrętach i na pewno nie przeszkadza i tyle... Jeśli jest tak jak piszesz to prawdziwy cud tuningu za nieduży piniądz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mcsiu jest offline   Odpowiedź z Cytatem