Niestety wg mnie rokowania techniczne na pozytywne zakończenie tej walki nie wyglądają dobrze... Nie mówię o negocjacjach tylko o stanie technicznym urządzenia!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z przesłanego XMLa wynika wyraźnie, że w tym Sync3 wyłączyła się połowa RAM. Został 1GB i navi nie ma prawa działać.
Dzieje się tak zwykle jak RAM się uszkodzi. Są też jakieś inne powody wyłączania połowy RAM, ale do tej pory nie udało nam się rozszyfrować dlaczego tak się dzieje.
Dotychczas jeszcze nigdy nie udało nam się przywrócić w urządzeniu 2GB RAM jak połowa z jakichś powodów się wyłączyła...
Wg mojej opinii urządzenie jest obecnie tylko do "recyclingu" jako wersja bez navi.
Na teraz - tak jak wcześniej pisałem - trzeba mu wyłączyć navi w konfiguracji i zacznie wtedy chodzić stabilnie.
Przed wizytą w ASO "gwarancyjnym" można włączyć navi z powrotem i znów będzie "padać".
BTW - nie wiązał bym uszkodzenia RAM z wykonanymi aktualizacjami. Jeszcze nigdy - przy różnych układach aktualizacji w na prawdę wielu urządzeniach - nie było takiego przypadku. Nastąpił tu chyba jakiś przykry i katastrofalny zbieg okoliczności.