Cześć Panie i Panowie,
Od poniedziałku walczę w tym temacie ze swoim S-Max'em
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przeczytałem wszystkie Wasze wypowiedzi, zastosowałem się do wszystkich (radio w samochodzie było "resetowane" tyle razy, że jeszcze trochę i pewnie się zawiesi na zawsze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i nadal nie widzi mi AA we Fordzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Łącze się przez kabel.
Mam zainstalowaną najnowszą dostępną(z linka, który podajecie na tym forum) wersję AA. Na telefonie działa, zainstalowałem bez problemu.
Mam najnowszą wersję Synca 3 - przynajmniej przez WiFi nie widzi nowszych. Ustawiam wszystko tak jak piszecie.
Aplikacje Google Maps mam zainstalowane na telefonie - zależy mi tylko na nawigacji.
Android 5.1...
No i nic nie działa
Zdjęcia z moich ustawień w załączniku.
Może ktoś zna rozwiązanie tego problemu i może mi podpowiedzieć?
P.S. Nie warto by było żeby, któryś z Adminów dodał do pierwszego posta w tym wątku tutorial z instalacji AA na Sync 3? Jak ma ktoś taki to ja mogę go pięknie obrobić, opisać i wysłać do Admina żeby go wrzucił - odciążę tym Admina a przynajmniej będę mógł się odwdzięczyć za pomoc