View Single Post
Stary 16-03-2018, 09:23   #12
kaczmarres
ford::amateur

Imię: Michał
Model: SZUKAM
Silnik: 2.0 tdci czy 2.2 tdci
Rocznik: 2009-2012
Domyślnie Odp: prośba o doradzanie przy zakupie diesla

O, ale fajnie,że taki ruch w temacieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki !
1. Czyli 163 vs 140 = TO SAMO tylko mapa? Aha,czyli dla mnie bez różnicy który kupię, bo pewnie na chipie i tak się skończy.

Ale pociąga mnie 2.2Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najbardziej!

2. Vin nie mam, ale jak tylko coś pojadę obejrzeć zaraz wrzucę - nie myślałem nawet,że taki ruch spowoduję i taką pomoc od Was otrzymam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3. o Vitocars słyszałem dobre opinie i mam bliskoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - ale mondeo nie widzę w ofercie otomoto...
4.w Czewie jest jeszcze jakiś tz auto - też ma 2 sztuki ładne na foto
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...-ID6zFPll.html

!!!5. A jak z tymi automatami? Bać się, czy nie przy przebiegu ok. 200kkm??!!!

Bump: A jeszcze pytanie,bo już się pogubiłem w wersjach - Ghia , Titanium, Titanium X, Titanium S? czym one się różnią? Wiem, że pewnie milionowe pytanie w tej kwestii, ale widać po mojej dzisiejszej odpowiedzi (dopiero), że nie miałem czasu siedzieć w necie. Przepraszam jeśli idę na straszną łatwiznęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
kaczmarres jest offline   Odpowiedź z Cytatem