Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 16-03-2018, 17:50   #93
wowo213
ford::average

Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Jeszcze taka ciekawostka,jak pisałem ostatnio o tym,że coś z tyłu wpada mi w rezonans i ,że to rejestracja (dźwięk na to wskazywał ) w sumie zawaliłem sprawę,że od razu gdy te odgłosy zaczęły się robić nie sprawdziłem tego.Więc tak,chcąc się upewnić,że to rejestracja klepie podłożyłem pod ramkę 2 gumki z lewej i prawej strony ale wtedy zauważyłem już to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to tylko mnie upewniło,że moje przypuszczenia wydają się być słuszne.No i podłożyłem te gumki i tak z 2 dni z nimi sobie śmigałem i zero odgłosów z tyłu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyjąłem więc rejestracje trochę ją podgiąłem żeby te 2 rogi nie dolegały do klapy i teraz jest OK będę musiał tylko podjechać do kolegi żeby mi to spolerował(chyba zejdą takie ryski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.),bo trochę mnie to wkurzyło
dodatkowo ta podkładka pod ramkę jest krzywo przyklejona,albo ta ramka średnio pasuje do tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a sama podkładka,też jest średnio dopasowana do otworów

mogli lepiej ten montaż ramki dać na zderzak o np jak tutaj
bo jednak zamykając bagażnik ta ramka będzie uszkadzać lakier,chodź jak to teraz podgiąłem to zamykając zniknął też podźwięk jakby ramka odbijała się od blachy,więc też ten problem rozwiązałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a u was też tak jest?,czy może mi się taka akcja zdarzyła ? widziałem ,że marcin'ek kupiłeś w tym samym salonie co Ja i ten sam kolor,więc ciekawi mnie jak u ciebie sprawa wygląda

Powiem wam,że to mój pierwszy własny samochód i tym bardziej widząc takie kiepskie rozwiązania zaczynam się denerwować

Zauważyłem,że na sklepie forda cena maty została trochę obniżona
ale dalej 230 zł za trochę gumy to moim zdaniem stanowczo za dużo,a taka
jakoś tak średnio mi się podoba

i zastanawiam się też nad chlapaczami bo z tyłu to ścięcie zderzaka to masakra jak sie wjedzie na drogę gdzie jest trochę błotaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez wowo213 ; 16-03-2018 o 19:22
wowo213 jest offline   Odpowiedź z Cytatem